Pitkästä aikaa ehdin tänne kirjoittelemaan. Lähes mahtavan kesän alkua ei kauaa kestänyt vaan räntää ja hieman luntakin saapui tänne seudulle viimmekerran jälkeen reilummastikkin. Joten pyörä oli todella lohduttoman näköinen tuossa pihalla kaiken loskan seassa. Kaiken tämän päälle nuo kaikenlaiset juhlapyhät ja töissä vietettävä aika häiritsee hieman harrastuksia. Nyt kuitenkin ajattelin alkaa taas kirjoittamaan tänne. Eihän matkaankaan ole kuin vähän reilu kuukausi. Joitakin hankintoja olemme jo ehtineet Mikon kanssa tekemään, niistä hieman myöhemmin lisää...

Tänään töissä (kulmahuoneessa) käydessäni kysymys oli lähes loistava; Eikö tuo matkan odottaminen ole lähes parasta koko matkassa?! Ihmettelin pitkään mistä tuo Suomen Ruotsalainen edes osasi vääntää noin loistavan kysymyksen....Kyllähän tiivistetysti koko matkan suola on se, että on jotain mitä odottaa enemmän kuin pikkupoika Joulua! Tietenkin vielä tämä pitkä odotus saa välillä ajatukset siintämään pitkäksi aikaa jo häämöttävään matkaan.

Sen takia ajattelin linkittää tänne hyvän ystäväni Mikon GoPro kameralla kuvaaman matkan edellisiltä matkoilta....Joten musiikin ja hienojen maisemien siivittämänä.....MATKAAAAAAAAAAAN.

https://www.youtube.com/watch?v=Z3kNJoy0hFc

(kyseinen linkki avautuu parhaiten, kun maalaat osoitteen ja painat hiiren oikealla/ Avaa)

(Kyseinen linkki Youtube ja lupa videon omistajalta)