Matkaan on aikas tarkalleen kolmisen kuukautta jäljellä. Sekös pistää "nuorten" miesten mielen iloiseksi. Suunnitelmat ovat aikas tarkaan jo mietitty, vaikka vielähän sitä olisi kerran tarkoitus kokoontua keskustelemaan ja kuulemaan jokaisen mietteitä matkasta...Ja mikä sen parempi kuin hieman vaikka saunoa ja ottaa miestä väkevämpää siinä samalla.

Nykyinen aikataulu ja ajokartta menee näin:

Keskiviikko 3.6.2015 Allekirjoittanut ja Mikko lähdemme ajamaan keskiviikko iltapäivänä kohti Turkua josta Viking Grace vie meidät Tukholmaan. Lähtö Turusta Klo.20.55 Joten matkaan täältä Uudeltamaalta joudumme varmaan lähtemään jo hyvissä ajoin. Kolmaspyörä (Jani) on siirtänyt töittensä vuoksi itsensä jo Saksan maalle ja tarkoitus hänellä olisi tulla Hampuriin meitä vastaan, josta jatkamme sitten porukalla matkaa. helsinki.jpg

Ke 3.6.2015 188km

Laivan varasimme jo Joulukuussa, koska silloin olivat hinnat todella huokeita. Viking Line oli sekä edullisin, että palvelu tuntui olevan jälleen olevan laadukasta. Kaksi matkustajaa/kaksi pyörää/hytti ja aamiainen Yht.120e. Ei ole todellakaan hinnalla pilattu. Aamiainenkin tarjotaan maihin nouseville jo hyvissä ajoin klo 05 (paikallista aikaa) Laivan valintaan vaikutti myös se, että Viking Linen laiva on ensimmäisenä Tukholman satamassa (klo06.30), joten tarkoitus olisi kiiruhtaa äkkiä keskustan läpi, ennenkuin paikalliset ihmiset lähtevät töihin. Onhan kuitenkin ihan normaali arki aamu. Emmekä halua juuttua ruuhkiin jossa kuitenkin voi mennä aivan turhaa aikaa hukkaan.